Що подивитися: топ-5 фільмів на вечір

Що-подивитися-топ-5-фільмів-на-вечір

В кожного таке буває, що повертаєтесь після тяжкого робочого дня і все, що вам хочеться — це просто розслабитись. Не йти готувати вечерю, не прибирати оселю, не вирішувати хатні справи.

Хочеться просто замовити безкоштовну доставку суші у Львові та увімкнути якийсь легенький фільм.

Перший крок ми зробили, адже нижче зібрали добірку фільмів, які зроблять ваш ваш вечір атмосферним. Наступний крок за вами — якщо шукаєте доставку суші та піци у місті Львів, то одразу переходьте на сайт Kvadrat.

«Щастя для початківців», 2023 рік

Минув рік після розлучення, а Гелен не до кінця оговталась. Вона записується на курси виживання в дикій природі через рік після розлучення, де завдяки цьому досвіду вона дізнається, що іноді потрібно справді загубитися, щоб знайти себе.

«Русалонька», 2023 рік

Хто тільки не чув про легендарну історію Аріель. Культовий мультик перетворився в класний фільм, який вартий вашої уваги. Воліючи розгадати таємниці світу надводних, Аріель регулярно вирушає на сушу.

«Зелена книга», 2018 рік

Це драма-комедія про незвичайну дружбу між італійським шофером та афроамериканським музикантом під час турне в Південних Штатах. Між іншим, фільм здобув чотири нагороди Оскар. Чудово зібрати компанію друзів, замовити піцу 2+1 та разом відпочити за переглядом фільму.

«Девʼять життів», 2016 рік

Сімейне фентезі, яке розповідає про історію мільярдера, душа якого опинилися в тілі кота. Що, як, чому і навіщо — дізнаєтесь після перегляду. Фільм ідеально підходить й для сімейного перегляду. Влаштувати сімейний вечір, замовити доставку піци та суші з улюбленого закладу у місті Львів, разом подивитися фільм чи зіграти в настільні ігри — звучить, як план для найближчого вільного вечору.

«Круелла», 2021 рік

Якщо ще не дивились, то обовʼязково до перегляду. Бунтарка Естелла мріє про карʼєру в модній індустрії, однак шлях до успіху лежить через особисті зміни — дівчина перетворюється на Круеллу. Чому саме зміни та чи допоможуть вони досягнути їй бажаної мети — відповіді знайдете після перегляду